TICKETS

EVENEMENT-TICKET: VVK € 9 -  KASSA € 14

COMBI-TICKET (AVONDFUIVEN): VVK € 16 -  KASSA € 20

KIDSFEST BEZOEKEN VIA JEUGDBEWEGING:  € 6

VIP is enkel tijdens Throwback Saturday
 
Een VIP ticket omvat:
 
- Gratis VIP-parking met MINI-shuttle service
- Aparte VIP-ingang zonder wachttijden
- Verhoogde VIP-deck met zicht op het podium
- ALL-IN dranken in de VIP-bar
- Huisbereide hapjes en fingerfoods
- Unieke sfeer
- Gratis apart toiletten

Info ivm leeftijden en tickets

13/10: Nacht van de Hamse Jeugd: strikt +15
Er bestaat geen wettelijk kader dat verbiedt om -16-jarigen zonder begeleiding toe te laten. Wel is er een verbod om alcohol beneden 16 jaar te verkopen.
De organisatie heeft wel het recht jongeren jonger dan 15 jaar te weigeren.

14/10: Kidsfest
Elke bezoeker ongeacht de leeftijd dient inkom te betalen, zonder uitzonderingen.
Kinderen (binnen leeftijdgebied van de jeudbeweging) die niet aangesloten zijn bij een jeugdbeweging kunnen ook het verlaagde tarief van 6 euro genieten. Hiervoor dien je (voor het Kidsfest) in te schrijven bij een erkende jeugdbeweging naar keuze, aangesloten bij de jeugdraad, en zich ook samen met de groep aan te melden aan de ingang van het Kidsfest.
Meer info via jeugddienst Hamme en via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

14/10: Throwback Saturday: strikt +20 jaar

COMBI-TICKETS: +20jaar

 • Tickets worden niet teruggenomen of terugbetaald of geruild.
 • Verlies of diefstal van het ticket behoort tot de verantwoordelijkheid van de koper en geeft geen aanleiding tot vervanging of terugbetaling.
 • Koop uw ticket niet op straat, de kans bestaat dat het vervalst is. Koop uw tickets enkel bij de erkende verkooppunten of online.
 • Namaak van het ticket wordt gerechtelijk vervolgd.
 • De ticketkoper dient zich te houden aan de ‘wet betreffende de verkoop van toegangsbewijzen tot evenementen’ (BS 30 juli 2013). 
 • Ticketprijzen zijn bepaald door de organisator exclusief commissie, exclusief admin/transactiekosten aangerekend door de ticketingpartner.
  Voor al uw vragen m.b.t. tickets aangekocht via internet kunt u terecht bij onze ticketingpartner via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • Wijzigingen in de programmatie geven geen recht tot gehele of gedeeltelijke terugbetaling van het ticket. Aansprakelijkheid van de organisator ingevolge gevallen van overmacht wordt uitgesloten. De koper van een ticket bevestigd ook afstand te doen van enig verhaal van zijn tickets of vouchers in een overmachtsituatie.
 • Tickets mogen niet gebruikt worden voor commerciële of promotionele doeleinden zonder toelating van de organisator.
 • Tickets mogen niet doorverkocht worden zonder uitdrukkelijke toestemming van de officiële ticketverdeler of organisator. De tickets die zonder deze toestemming van de officiële ticketverdeler en/of organisator worden doorverkocht, geven geen recht op toegang. De organisator en/of de officiële ticketverdeler behoudt zich tevens het recht voor om tickets te annuleren van zodra wordt vastgesteld dat ondanks dit verbod tickets te koop worden aangeboden. De kosten als gevolg van de annulatie worden verhaald op de koper.
 • De organisator en/of de officiële ticketverdeler behoudt zich het recht voor om de identiteit van de festivalganger te verifiëren.
 • De online ticketingtool, de voorverkoop via medewerkers en via lokale voorverkooppunten zijn B2C verkoopkanalen voor particulieren. Het is niet mogelijk hiervoor een factuur te maken. Via de ticketingtool kan u wel een kwitantie adrukken. De geafficheerde prijzen gelden enkel voor deze kanalen. De koper via één van deze kanalen bevestigt aldus door gebruik te maken van dit kanaal geen factuur te willen.
  Indien wel een factuur gewenst is (B2B) dient op voorhand een verzoek te worden gericht aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Er worden geen facturen gemaakt voor door B2C verkoopkanalen aangekochte tickets. Informeer u goed bij de organisatie naar de specifieke B2B pakketten en voorwaarden. Er zijn specifieke facturatievoorwaarden.